Detail zájezdu CK CAPRO s.r.o. (příloha ke smlouvě)

Kód zájezdu: 19PT3FVOAA17
Středisko: HOTEL THE VIEWS OASIS ****
Země: Portugalsko
Region: Madeira
Lokalita: Funchal
Stravování: Snídaně
Doprava: Letecky
Zájezd od: 26.4.2019
Zájezd do: 3.5.2019
Ubytování od: 26.4.2019
Ubytování do: 3.5.2019
Počet dní zájezdu: 8
Počet nocí zájezdu: 7
Karta zájezdu: Cvičení, relaxace, turistika na Madeiře
Program zájezdu: Jógový pobyt na Madeiře - perle Atlantiku a ostrově orchidejí s Petrou Záveskou - Program B
Text akce: VYPRODÁNO !!! Evidujeme náhradníky

Popis programu

Můžete se těšit na různé druhy jógy přímo u Atlantického oceánu
Celkem 10 lekcí jógy

Pojištění léčebných výloh VZP dospělý 19   / den
Pojištění léčebných výloh VZP dítě do 18 let 13   / den

Cena zahrnuje

• ubytování ve dvoulůžkovém pokoji
  • stravování dle programu formou bufetu
  • letecká doprava vč. transferů do/z hotelu
  • letištní taxy a palivový příplatek*
  • cvičení podle druhu programu v rozsahu 2 lekcí denně (6 dní), pokud není u zájezdu uvedeno jinak
  • služby delegáta
  • zákonné pojištění proti úpadku CK

Doplňující informace

• Cena platí pro dospělou osobu ve dvoulůžkovém pokoji.
  • *V případě nárůstu ceny leteckého paliva si cestovní kancelář vyhrazuje právo navýšit palivový příplatek.
  • Pobyt s programem bude realizován při minimálním počtu 15-ti cvičících osob, pokud není uvedeno jinak. Cestovní kancelář si vyhrazuje přizpůsobit program počtu a zdatnosti cvičících.
  • Slevy stejného druhu se nekombinují a nesčítají. Uplatnit lze takovou, která je pro klienta výhodnější nebo kterou si vybere.
  • Poskytnutí veškerých slev je podmíněno dodržením termínů splatnosti dohodnutých v cestovní smlouvě.
  • Nedílnou součást smluvního vztahu tvoří Všeobecné podmínky prodeje leteckých zájezdů CK CAPRO, Důležité informace, Reklamační řád, případně Přepravní podmínky, které si pozorně prostudujte ještě před uzavřením cestovní smlouvy.
  • Na základě zkušeností Vám doporučujeme uzavřít pojištění, které pokryje rizika spojená se stornem zájezdu.

Pokud potřebujete poradit, zavolejte nám nebo pošlete email.

Charakteristika střediska

Poloha

Ve vesničce Canico de Baixo, cca 12 km od hlavního města Funchalu, přímo u Atlantického oceánu.

Vybavení a služby

Vnitřní sladkovodní vyhřívaný bazén (za poplatek), venkovní vyhřívaný bazén s mořskou vodou a vířivkou, sauna, fitness, dětské hříště i koutek, masáže, dětský bazén, 2 bary, restaurace, konferenční místnost, knihovna, PC koutek zdarma.

Pláž

Kamenná pláž přímo pod hotelem. Vstup po schůdcích.

Ubytování

Celkem 224 pokojů: koupelna/WC, fén, TV/SAT, minibar, varná konvice s hrnky, telefon, klimatizace/topení, balkon, trezor za poplatek.

• Dvoulůžkové pokoje s výhledem do zahrady
  • Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře
  • Studio s částečným výhledem na moře = dvoulůžkový pokoj s možností 1 - 2 přistýlek

Služby a možnosti dalšího využití

Strava

Snídaně formou švédských stolů.
Možnost dokoupení večeře formou švédských stolů.
Polopenze bez nápojů.

Typ stravy musí být pro celý pokoj stejný a objednaný nejpozději při doplatku zájezdu.

Možnosti dalšího vyžití

Šipky, biliár, stolní tenis, možnost půjčení kol, minigolf, v blízkosti 2 golfová hřiště.

Výlety

ZÁPADNÍ OKRUH MADEIROU - celodenní
Během výletu poznáme nejkrásnější místa západní části ostrova Madeiry. Hlavní cesta ostrova Estrada Monumental nás zavede do městečka „Camara de Lobos“ (kde Winston Churchill trávil čas malováním obrazů v době jeho návštěv Madeiry a také zde vznikla replika lodi Kryštofa Kolumba, kterou najdete ve funchalském přístavu a slouží jako výletní loď). Cesta pokračuje na “Cabo Girão”, který je druhým nejvyšším útesem na světě. Další zastávka bude v “Ribeira Brava”, která je situována na úrovni moře. Poté nás cesta zavede směrem nahoru přes 4 různé vegetační pásma (nachází se zde i část původního pralesa a rostlinstvo patřící do skupiny Laurissilva). Podíváme se do oblasti „Encumeada“, kde z jednoho bodu je vidět na jižní a zároveň i na severní pobřeží Madeiry. Sjedeme dolů přes Sao Vicente se  ostaneme se do známého městečka „Porto Moniz“, kde se nachází přírodní koupaliště z lávových kamenů. Zde bude rozchod a při dobrém počasí je možnost se koupat v těch lávových bazénkách. Potom budeme pokračovat přes Seixal (vodopád) do „São Vicente“, který je poslední zastávkou a následně nás cesta zavede přímo do hotelu.

VÝCHODNÍ OKRUH MADEIROU - celodenní
Naše první zastávka na tomto výletu bude ve vesnici "Camacha", kde se nachází manufaktura proutěného nábytku. Pokračujeme na druhy nejvyšší vrchol Madeiry "Pico do Areeiro", který se pne až do 1.818 m. A nachází se uprostřed východní části Madeiry. Pokračujeme přes vnitrozemí do "Ribeiro Frio", známé pro jeho pstruží farmu zasazenou v krásné zahradě. V tomto místě se napojíme na krátkou Levadu "Balcoes" / balkón, která vyústí v srdci hor a poskytne vám panoramaticky výhled na hory zespoda. Po cestě na severovýchod navštívíme městečko "Santana", kde se nacházejí jedny z posledních typických Madeiranskych domů ve tvaru písmene "A". Na zpáteční cestě budeme pokračovat do nejvýchodnější části Madeiry a zastavíme na vyhlídce , "Ponta do Rosto". Pojedeme podél pobřeží kolem "Machico" a přistávací dráhy zpět do Funchalu.

Doprava

• Letecká - přímý let nebo s přestupem v Lisabonu - upřesněno v záložce "Program zájezdu"

Datum tisku: 28.3.2024 17:30
URL stránky: https://www.capro.cz/zajezdy/tisk/jogovy-pobyt-na-madeire-perle-atlantiku-a-ostrove-orchideji-s-petrou-zaveskou-program-b.html