Detail zájezdu CK CAPRO s.r.o. (příloha ke smlouvě)

Kód zájezdu: 20GR6HIPPA23
Středisko: Kipriotis Hippocrates ****+
Země: Řecko
Region: Kos
Lokalita: Psalidi
Stravování: All inclusive
Doprava: Letecky
Zájezd od: 6.6.2020
Zájezd do: 13.6.2020
Ubytování od: 6.6.2020
Ubytování do: 13.6.2020
Počet dní zájezdu: 8
Počet nocí zájezdu: 7
Karta zájezdu: Cvičení a relaxace na ostrově Kos - Kipriotis Hippocrates****+
Program zájezdu: Cvičení a relaxace na ostrově Kos s Hankou Šulcovou - Program B
Text akce: Poslední 2 pokoje za cenu 18470,- Kč, další pokoje za cenu 18970,- Kč a více

Popis programu

Rezervace a zálohu 2500,- prosíme do 27/1/2020. Po tomto datu nemůžeme garantovat ani cenu ani místo. od 1/2/2020 prodáváme za 18.470,- od 27/2/2020 prodáváme za 18.970,-

Lektoři

Hanka Šulcová

Cvičební styly

Powerjóga, Bodyform

Ceník

Typ Cena
Dospělý ve dvoulůžkovém pokoji 18 470
Dospělý ve dvoulůžkovém pokoji s výhledem na moře 18 970
Dospělý v jednolůžkovém pokoji 25 670

Příplatky a slevy

Přistýlka -2 500   / pobyt
Necvičící -500   / pobyt
E1122225_Komplexní pojištění turistické (do 20.000,-) 276   / pobyt
E1122226_Komplexní pojištění turistické (do 30.000,-) 326   / pobyt

Cena zahrnuje

Doplňující informace

Pokud potřebujete poradit, zavolejte nám nebo pošlete email.

Charakteristika střediska

Poloha

V letovisku Psalidi, cca 4 km od centra hlavního mšsta Kosu, letiště cca 30km.

Vybavení a služby

Recepce, restaurace, bar, minimarket, bezpečnostní schránky na recepci (za poplatek cca 20 EUR/týden), wifi ve veřejnách prostorách včetně pokojů zdarma, plážový volejbal, fitness, tenis (vybavení na vratnou zálohu), minigolf a stolní tenis (na vratnou zálohu, v hotelu Kipriots Village 4*).

Fitness, wellness (v sesterském hotelu Kipriotis Panorama Hotel & Suites 5*).

Pláž

Písčito-oblázková pláž cca 250 m, od hotelu oddělena místní komunikací. Vstup do moře je strmější a oblázkový (doporučujeme obuv do vody),bar za poplatek, lehátka a slunečníky za poplatek cca 3 EUR/osoba/den.

Plážové osušky na vratnou zálohu.

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (pro dospělého) s výhledem na hory - sprcha,WC, fén, telefon, TV/SAT, balkon nebo terasa, klimatizace zdarma (15.6.-15.9.).
- možnost dvoulúžkového pokoje s částečným výhledem naa moře za příplatek

Služby a možnosti dalšího využití

Strava

All Inclusive - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, dopolední a odpolední snack, klienti mohou využívat restauraci v hotelu Kipriotis Village 4* (nutná rezervace), neomezené množství vybraných místních alko a nealko nápojů v barech dle jejich otevírací doby (10.00–24.00), během večeří je vyžadován společenský oděv, zejména pak u pánů dlouhé kalhoty.

Možnosti dalšího vyžití

Za poplatek: wellness, fotbal, aquapark v sesterském hotelu Kipriotis Aqualand 4*, vodní sporty

Počasí

Průměrná teplota v letních měsících 29-33°C.

Výlety

NISSYROS
Ostrov přezdívaný též „spící sopka“ se může stát cílem vašeho výletu, vyberete-li si celodenní lodní výlet na Nisyros. Zde vás čeká zcela bezpečný a snadný sestup do kráteru, který pro mnohé bude jistě neopakovatelným zážitkem. Ostrov vznikl erupcí sopky, občas činné ještě ve středověku. Dnes se však její činnost omezuje už jen na solfatáry. Po návštěvě největšího kráteru na ostrově budete moci obdivovat malebné uličky přístavu a zároveň hlavního města Mandraki, lemované bělostnými domky s barevnými okenicemi a balkony. Vystoupáte k ruinám johanitské pevnosti, která dodnes slouží jako klášter s pozdně byzantským jeskynním kostelem zasvěceným Panně Marii (Panagia Spiliani). Odtud se vám naskytne nezapomenutelný výhled na přilehlý ostrůvek Gialy a celé městečko Mandraki, kde budete mít také dostatek času na občerstvení a nákupy. Oběd není zahrnut v ceně.

Ceny výletu z letovisek:
Dospělá osoba/děti 2 – 12 let/děti 0-2 roky: 1.890 Kč/590 Kč/nelze

TURECKO – BODRUM
Využijte příležitosti a navštivte během své dovolené dvě země – pojeďte s námi na celodenní lodní výlet do Turecka! Z přístavu hlavního města Kos se vydáte na plavbu do Bodrumu, při které můžete poznat jedinečné turecké pobřeží. Město Bodrum se nachází na členitém poloostrově, cca 7 námořních mil od Kosu a cesta lodí tam trvá přibližně 50 minut. Bodrum, ve starověku známý jako Halikarnas, je místem posledního odpočinku krále Mausola, jehož Mauzoleum je jedním ze sedmi divů světa. Pozůstatky monumentální hrobky budete moci navštívit v rámci svého volného času, stejně tak hrad sv. Petra z 15. století, který dnes slouží jako muzeum podvodní archeologie. Po procházce přístavem vás místní autobus zaveze na vyhlídku k větrným mlýnům, kde budete mít přístav s pevností jako na dlani, otevře se vám přilehlá zátoka Gümbet a dohlédnete i na pobřeží ostrova Kos. Autobusem budete pokračovat do archeologické lokality Myndos Gate a poté do zlatnického centra a manufaktury na výrobu proslulých tureckých koberců. Po návratu zpět do přístavu budete moci ochutnat turecké speciality v jedné z místních restaurací a užít si pravé nakupování a smlouvání v nákupních ulicích, kde najdete nekonečné množství obchodů a bazarů se zbožím všeho druhu. V ceně výletu je zahrnuta přístavní taxa, oběd není zahrnut.

Dospělá osoba/ děti 2 – 12 let/děti 0-2 roky: 1.590 Kč/790 Kč/190 Kč

TŘI OSTROVY
Tento relaxační, koupací, lodní výlet je vhodný pro všechny věkové kategorie. Loď vyráží na svoji plavbu dopoledne z přístavu Kos, odkud míří na malebný ostrov Kalymnos do městečka Pothia, kde je podáván oběd v malebné taverně a kde poznáte, jak se zpracovávají mořské houby. Poté výlet pokračuje na neobydlený ostrůvek Plati, kde je možnost vykoupat se přímo z lodi v průzračné vodě krásné zátoky. Dále navštívíte ostrov Pserimos, kde budete mít čas na koupání na nádherné písčité pláži.

OKRUH OSTROVEM
Celodenní výlet autobusem po ostrově. První zastávka je v hlavním městě Kos, kde navštívíte centrální náměstí Eleftherias, největší archeologickou lokalitu přímo v centru města, a známý Hipokratův platan. Poté pokračujete k nejkrásnější a nejznámější památce ostrova – do Asklepia. Další zastávka je v malebné horské vesničce Zia, kde vás čeká panoramatický výhled. Dalším cílem cesty je výběžek Kefalos se zátokou Kamari, kde v rámci svého volného času budete moci ochutnat některou z místních specialit v taverně přímo u pláže, nebo se můžete jít vykoupat. Poslední zastávkou je vesnice Antimachia, kde budete moci navštívit zříceninu hradu.

ŘECKÝ VEČER
Pokud chcete poznat řeckou kulturu, tento výlet je pro vás! Vyráží se autobusem v odpoledních hodinách do vesničky Zia, která je proslulá nejkrásnějším výhledem na západ slunce. Budete mít volný čas na vyfocení, procházku či nákupy. Dále se přesuneme do místní taverny, kde pro vás budou připraveny předkrmy, různé řecké speciality, místní víno a samozřejmě zábavný program formou řeckých tanců, hudby atd. Nechte se pohltit pravou řeckou atmosférou!

POZNÁMKA:
V destinaci u našich delegátů je k dispozici podrobnější program každého výletu a případně i rozšířená nabídka výletů. Programy výletů mohou být dle aktuální situace v místě pobytu změněny.

Doprava

Letecká.
Odletové a příletové letiště: Praha - Kos- Praha.
Orienteční časy letů:
Praha 4:50 - Kos 8:35
Kos 9:20 - Praha 11:15

Možný odlet z Brna či Ostravy, cena na doptání v CK.

Datum tisku: 25.2.2020 02:28
URL stránky: https://www.capro.cz/zajezdy/tisk/cviceni-a-relaxace-na-ostrove-kos-s-hankou-sulcovou.html